2021 Yili Mezun Öğrencilerimizin Çikiş İşlemleri

11/11/2021 14:17:29 - 11/11/2021 14:17:29 - 230 Okunma

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

Yüksekokulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin geçici mezuniyet belgeleri hazırlanmış olup Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosundan verilmeye başlanmıştır.

Öğrencilerimizin geçici mezuniyet belgelerini alabilmeleri için şahsen öğrenci kimliği ile birlikte başvurmaları gerekmektedir. Vekâlet yoluyla alacak kişinin de yanında Nüfus Cüzdanının bulunması ve şahsen vekâlet yazısının aslı ile başvurması gerekmektedir.Ayrıca mezuniyet belgesini almaya gelecek öğrencilerimizin 1 gün öncesinden öğrenci işleri bürosuna telefonla bilgi vermesi doğabilecek aksaklıkları önlemek açısından önemlidir.

Meslek Yüksekokulumuz Programlarından Mezun Olan Öğrencilerimizin Mezuniyet İşlemlerinin Başlatılabilmesi İçin http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/kariyer/ Adresi Üzerinden Mezun Bilgi Sistemine Veri Girişi Yapmaları ve Doldurmuş Oldukları Formu Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Birimine Teslim Etmeleri Gerekmektedir.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, meslek yaşamlarında başarılar dileriz.

Mezuniyet belgesi hazır olan öğrencilerin listesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Hazır Mezuniyet Belgeleri Listesi

26.10.2021 Tarihli Mezunlar Listesi