Girişimcilik Ve Kobi Semineri Düzenlendi

12/12/2019 16:54:56 - 11/11/2021 16:54:56 - 144 Okunma

Meslek Yüksekokulumuz Bilgi Yönetimi ve Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi programlarında eğitim gören öğrencilere yönelik 11.12.2019 günü Meslek Yüksekokulumuzda “Girişimcilik ve KOBİ” semineri verildi. KOSGEB Kırklareli İl Müdürlüğünde görevli KOBİ Uzmanı Tuba Yaşar tarafından verilen seminerde; girişimcilik, girişimcilik kültürü ve girişimcilik süreçlerine ilişkin bilgiler verildi. Seminerde ayrıca KOBİ’lerin Türkiye ekonomisine olan katkısı, KOSGEB’in KOBİ’lere bakışı, başarılı girişimci hikâyeleri ve KOSGEB tarafından girişimcilere sağlanan destekler ile ilgili öğrencilere ayrıntılı bilgiler verildi. Seminerin ardından Bilgi Yönetimi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Seda Akın Gürdal ve Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erkan Taşdemir, sunumundan dolayı KOBİ Uzmanı Tuba Yaşar’a ve desteklerinden dolayı KOSGEB Kırklareli İl Müdürlüğüne teşekkür ettiler.

kosgeb Pınarhisar MYO Kontrol ve Otomasyon

Girişimcilik ve Kobi Semineri