PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU/ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ/KONTROL VE OTOMASYON TEKNOLOJİSİ
PMYO Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Programı

Pandemide Üretiyoruz Etkinliği Düzenlendi.

18/03/2021 17:06:51 - 11/11/2021 17:06:51 - 175 Okunma
Üniversitemiz 10. Kariyer Günleri kapsamında, meslek yüksekokulumuz Elektronik ve Otomasyon bölümü, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi programı tarafından 17 Mart 2021 günü  “Pandemide Üretiyoruz” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Elektronik ve Otomasyon bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erkan Taşdemir’in yaptığı söyleşiye konuşmacı olarak; Zeplin Traffic Solutions firması AR-GE Müdürü B. Yasin Çelen ve SAB Otomotiv Yedek Parça A.Ş. firması Dış Ticaret Uzmanı Ayşe Çelen katıldı. 
 
B. Yasin Çelen, üretimde araştırma ve geliştirme faaliyetlerinin önemi, aşamaları ve üretimde kalitenin artırılması konusunda araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirmeler yaptı. Ayrıca, araştırma ve geliştirme süreçlerinde görev almak isteyen personelde bulunması gereken temel niteliklerin neler olması gerektiğinden de bahsetti. 
 
Ayşe Çelen ise ihracatta ülkemizin payının artırılması gerektiği ve bu konuda sadece üretimin değil satış ve pazarlamanın da büyük bir önemi olduğunu dile getirdi. Ayşe Çelen, farklı coğrafyalardaki müşterilerle kurulacak iletişim türleri, iletişimde dikkat edilmesi gerekenler konusunda da bilgilendirmeler yaptı.
 
Söyleşide soru cevap bölümünün ardından Dr. Öğr. Üyesi Erkan Taşdemir, öncelikle konuşmacılar Sayın Ayşe Çelen ve Sayın B. Yasin Çelen’e Kırklareli Üniversitesi 10. Kariyer Günlerine yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti ve teşekkür belgelerini takdim etti. Taşdemir ayrıca, söyleşiye katılan üniversitemiz Öğretim Üyelerine ve öğrencilerine de teşekkür etti. 
Kariyer Günleri Pınarhisar MYO Kontrol ve Otomasyon

Facebook Twitter Google Plus
Pandemide Üretiyoruz
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.