1. Sınıf Öğrencilerimize Oryantasyon Programı Düzenlendi.

27/09/2022 09:30:59 - 28/09/2022 09:30:59 - 220 Okunma

2022-2023 Akademik Yılında Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran Elektronik ve Otomasyon Bölümü, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi programı 1. sınıf öğrencilerine 26 Eylül 2022 günü saat 11.30’da oryantasyon programı düzenlendi. Programa Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Musa Can ERASLAN ile Bölüm Öğretim Elemanları Dr. Öğr. Üyesi Erkan TAŞDEMİR, Öğr. Gör. Dr. Gülçin MÜHÜRCÜ, Öğr. Gör. Kemal PEKTAŞ, Öğr. Gör. Ali Bahadır CEYLAN ve programımız 1. sınıf öğrencileri katıldı. Program kapsamında öğrencilere Üniversitemizin Akademik ve İdari yapılanması ile ilgili bilgiler verildi. Ayrıca, Üniversitemiz tarafından öğrencilere sunulan sosyal, kültürel ve sportif imkanlar tanıtıldı. Program, soru cevap bölümü ile sona erdi.

KLÜ Kırklareli Üniversitesi Oryantasyon Kontrol ve Otomasyon Kontrol PınarhisarMYO

1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ORYANTASYON PROGRAMI DÜZENLENDİ.