Kontrol Ve Otomasyon Teknolojisi Mezunumuz Öğrencilerimizle Söyleşide Buluştu

21/12/2022 12:17:46 - 21/12/2022 12:17:46 - 269 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Mezun Kürsüsü Aralık 2022 etkinlikleri kapsamında Pınarhisar Meslek Yüksekokulu, Elektronik ve Otomasyon bölümü, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi programı 2019 mezunlarından Ömer Anıl Demirbağ 20 Aralık 2022 tarihinde mevcut öğrencilerimizle buluştu. Demirbağ öncelikle iş bulma sürecinde izlediği yolu, karşılaştığı sorunları ve çözümlerini paylaştı. Ardından Kontrol ve Otomasyon Teknikeri olarak çalışmakta olduğu Traçim Çimento A.Ş.’de günlük rutin olarak yürütülen bakım işlerini, rutin olmayan arıza ve onarım işlerini ve iş süreçleri ile ilgili deneyimlerini paylaştı. Ayrıca Demirbağ, bölümümüzde aldığı derslerde öğrendiği bilgilerin çalışma hayatında temel teşkil ettiğini ve mesleki gelişimine büyük katkı sağladığını ifade etti. Öğrencilerimize iş bulma süreçleri ve çalışma hayatındaki deneyimlerini aktaran Demirbağ’a Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erkan Taşdemir ve bölüm öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Gülçin Mühürcü tarafından günün anısına teşekkür belgesi takdim edildi.

KLÜ Kırklareli Üniversitesi Mezun Mezun Kürsüsü Pınarhisar MYO Kontrol Otomasyon Kariyer

Mezun Kürsüsü Aralık 2022