Kontrol Ve Otomasyon Teknolojisi Programı Öğrencileri Dönem Sonu Proje Sergisi Düzenlendi.

30/12/2022 10:29:07 - 30/12/2022 10:29:07 - 369 Okunma

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu, Elektronik ve Otomasyon Bölümü, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi programımız 2. sınıf öğrencileri tarafından 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Sistem Analizi ve Tasarımı ile Endüstriyel Robotlar dersleri kapsamında sorumlu öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Gülçin MÜHÜRCÜ ve Öğr. Gör. Kemal PEKTAŞ danışmanlıklarında üretilen projeler 28 Aralık 2022 günü Meslek Yüksekokulumuz giriş katında sergilendi.

KLÜ Pınarhisar MYO Kontrol Otomasyon Sergi

Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Programı öğrencilerinden dönem sonu proje sergisi düzenlendi.