Kontrol Ve Otomasyon Teknolojisi Programı 1. Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Programı Düzenlendi.

23/10/2023 21:25:56 - 23/10/2023 21:40:40 - 128 Okunma

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran Elektronik ve Otomasyon Bölümü, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi programı 1. sınıf öğrencilerine 19 Ekim 2023 günü saat 13.30’da Bölüm Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Ali Bahadır CEYLAN tarafından oryantasyon programı düzenlendi. Program kapsamında öğrencilere Üniversitemiz tarafından öğrencilere sunulan sosyal, kültürel ve sportif imkanlar ile Üniversitemizin Akademik ve İdari yapılanması ile hakkında bilgiler verildi. Program, soru cevap bölümü ile sona erdi.

KLÜ Pınarhisar MYO Kontrol Otomasyon Oryantasyon

Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi programı 1. sınıf öğrencilerine oryantasyon programı düzenlendi.