PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU/ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ/KONTROL VE OTOMASYON TEKNOLOJİSİ
PMYO Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Programı

Koloğlu İlkokulu Ve İbrahim Dalkiliç İlkokulunda Atik Piller, Atik Pillerin Toplanmasi Ve Geri Dönüşümü Konulu Eğitim Verildi.

12/03/2024 10:11:50 - 12/03/2024 10:11:50 - 160 Okunma

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu, Elektronik ve Otomasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Erkan Taşdemir koordinatörlüğünde, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi öğrencileri Bora Elden, Furkan Koçer ve Enes Atasoy tarafından Bilim ve Teknoloji Haftası (8-14 Mart 2024) etkinlikleri kapsamında 11 Mart 2024 tarihinde Koloğlu İlkokulu ve İbrahim Dalkılıç İlkokulu 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik “Atık piller, atık pillerin toplanması ve geri dönüşümü” üzerine ilkokul öğrencilerinin bu konuda bilgilendirilmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla eğitimler verilmiştir. Eğitimlerde İlkokul öğrencilerinin günlük hayatta sıklıkla karşılarına çıkan atık piller, atık pillerin çevreye etkileri ve atık pillerin toplanması ile ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır. Eğitimler sonunda öğrencilere, masalarında duracak ve atık pilleri toplama fikrini sürekli önlerinde bulunduracak kes, katla ve yapıştır etkinliği olarak yapılan atık pil saklama kutusu etkinlik kartonu hediye edilmiştir.  

KLÜ Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Kontrol Otomasyon Atık Pil Koloğlu İbrahim Dalkılıç Pınarhisar

Facebook Twitter Google Plus
Koloğlu İlkokulu ve İbrahim Dalkılıç İlkokulunda Atık Piller, Atık Pillerin Toplanması ve Geri Dönüşümü Konulu Eğitim Verildi.
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.